Oppdatert: 20. november 2024
Er det et nødstilfelle? Ring den lokale nødtelefonen
Vil du rapportere et problem på TikTok?
Målet vårt hos TikTok er å skape et trygt og imøtekommende fellesskap. Vi tillater ikke innhold, verken ekte eller KI-generert, som inneholder enhver form for seksuelle overgrep. Dette inkluderer seksuelle handlinger uten samtykke, bildebasert seksuelt misbruk, seksuell utpressing, seksuell trakassering, innhold som viser seksuelt misbruk av barn (CSAM), og grooming.
Hvis du oppdager innhold på TikTok som viser eller fremmer seksuelle overgrep, eller gjør narr av ofre for seksuelle overgrep, må du være oppmerksom på at slikt innhold bryter med reglene våre og kan rapporteres til oss (se nedenfor). Hvis innholdet tilsynelatende antyder eller viser seksuell aktivitet eller seksuelle overgrep mot et barn (under 18 år), kan dette være innhold som viser seksuelt misbruk av barn (CSAM), som er strengt forbudt på plattformen vår. Vær ekstra oppmerksom. Du må ikke på noen som helst måte kommentere, laste ned, lagre eller dele CSAM-innhold. Hvis du ser innhold som kan være CSAM, må du umiddelbart rapportere det til oss.
Ved å aktivt involvere deg og rapportere slikt innhold, hjelper du oss med å opprettholde et trygt nettmiljø. TikTok avslører ikke identiteten din til personen som eier innholdet eller kontoen du rapporterer. Gi oss beskjed umiddelbart via rapporteringsverktøyet i appen, og vær oppmerksom på at det også finnes andre alternativer for ekstern rapportering og støtte.
Vi vet at seksuelle overgrep og tilknyttede traumer påvirker livene til mange. Derfor tilbyr vi informasjon og ressurser for å hjelpe barn (under 18 år) og voksne som har opplevd seksuelle overgrep. Hvis du eller noen du kjenner er i umiddelbar fare, må du kontakte lokale nødetater.
Hvis du har opplevd seksuelt overgrep eller støtter noen som har det, må du huske at du ikke er alene, og det finnes hjelp. Bruk søkeverktøyet vårt for å finne lokale organisasjoner som kan hjelpe.
Ressurser om seksuelle overgrepInnholdet på denne siden er utelukkende for opplysning. «Støttesiden om seksuelle overgrep» erstatter ikke juridisk rådgivning, profesjonell medisinsk og juridisk hjelp, eller psykologisk eller psykiatrisk diagnostisering, behandling eller rådgivning. Ikke utsett å be om profesjonell medisinsk hjelp eller nødhjelp hvis du, eller noen andre, går gjennom en krise, står i fare eller har et medisinsk nødstilfelle. Husk at du alene ikke er ansvarlig for andres sikkerhet – du kan få hjelp.