Actualizat: 12 decembrie 2024
Te confrunți cu o urgență? Contactează linia locală de urgență
Vrei să raportezi o problemă pe TikTok?
În general, bullyingul presupune hărțuirea unor persoane și cauzează adesea vătămare fizică, socială și/sau psihologică. Acest comportament poate fi exprimat online sau offline de către un individ sau un grup care își folosește în mod greșit puterea sau puterea percepută asupra unei alte persoane sau a unui grup de oameni care sunt incapabili să oprească acest abuz.
Suntem conștienți de faptul că bullyingul poate avea urmări severe oamenilor și nu îl tolerăm pe platforma noastră. TikTok este o comunitate globală care prosperă prin creativitate și exprimare liberă și este esențial ca oamenii să se simtă în siguranță atunci când postează, fără teama unui posibil bullying sau a hărțuirii pe platformă.
Tipuri comune de bullying includ bullyingul verbal, fizic și hărțuirea sexuală. Nu tolerăm limbaje și comportamente de hărțuire, umilire, amenințare sau doxxing (publicarea online a informațiilor personale despre cineva, cu intenție răuvoitoare) la adresa vreunei persoane de pe platformă. Află mai multe despre formele comune de bullying.
Știai că?
Dacă te confrunți cu bullying pe TikTok, te rugăm să îl raportezi, pentru ca echipa noastră de moderare să poată analiza situația și să ia măsurile corespunzătoare în cazul în care se încalcă Regulile Comunității TikTok.
Cei din jur (persoanele care sunt martore la bullying) pot juca, de asemenea, un rol important în stoparea acestui tip de comportament. În cazul în care consideri că o persoană este hărțuită sau are un comportament neadecvat, iată câteva resurse de la parteneri care te-ar putea ajuta:
Funcția Duet le permite utilizatorilor să creeze videoclipuri care răspund la conținutul TikTok al altor utilizatori. Poți decide cine are permisiunea de a face un videoclip de tip Duet sau Combinare cu tine. Poți alege o setare comună pentru toate videoclipurile sau poți ajusta setarea pentru fiecare videoclip în parte. Pentru utilizatorii care au sub 16 ani, funcția este setată la „Nimeni” și nu poate fi modificată. Pentru utilizatorii cu vârsta între 16 și 17 ani, această funcție este setată la „Prieteni”, dar poate fi schimbată la „Nimeni” sau „Toată lumea”. Află cum
Conținutul furnizat pe această pagină are doar scop informativ și educațional. „Pagina de prevenire a bullyingului” nu ar trebui să fie considerată un substitut pentru diagnosticul, tratamentul sau sfatul medical, psihologic sau psihiatric. Nu ezita să soliciți asistență medicală specializată sau asistență de urgență dacă tu sau orice altă persoană vă aflați într-o criză, în pericol sau dacă te confrunți cu o urgență medicală. Reține că nu ești singurul responsabil pentru siguranța altora, poți obține ajutor.